Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Χωρίς άγχος με τη Μπρέσια ο Ολυμπιακός
20/3/2009 14:36

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπου το Σάββατο(21/3, 21:30) θα αντιμετωπίσει τη Μπρέσια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τους ερυθρόλευκους, καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. «Ευχή μου είναι να επιστρέψουμε στον Πειραιά χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού» δήλωσε λίγο πριν από την αναχώρηση για την Ιταλία, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Πάτερος και εξήγησε: «Τις τελευταίες εβδομάδες με τις απουσίες δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θα έπρεπε σε θέματα τακτικής. Βέβαια, στα παιχνίδια δεν έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει βάθος στον πάγκο. Πολίστες που πολλές φορές αναγκάζομαι να αφήσω εκτός αποστολής, σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν στη βασική επτάδα. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν στις προπονήσεις όλοι οι παίκτες μου ώστε να είμαστε πανέτοιμοι τόσο στους προημιτελικούς αγώνες της Ευρωλίγκα όσο και στο φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας.»
Στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μπρέσια συμπεριλήφθησαν οι εξής πολίστες: Μυλωνάκης, Σάντα, Κόχειλας, Ντόσκας, Νίκιτς, Χ.Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος, Δελακάς, Φλώρος, Κομάντινα, Πέτκοβιτς, Δεληγιάννης και ο 16χρονος τερματαφύλακας που προέρχεται από τις ακαδημίες πόλο του Ολυμπιακού, Στέφανος Γαλανόπουλος. Ο Γιώργος Αφρουδάκης θα μεταβεί στην Ιταλία το Σάββατο λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.
*Η κλήρωση της προημελικής φάσης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία από τις δεύτερες ομάδες των άλλων τριών ομίλων. Από την κλήρωση θα προκύψουν και οι έδρες των πρώτων προημιτελικών καθώς όπως γνωστοποιήθηκε από τη Len, γηπεδούχες στον πρώτο αγώνα θα είναι δύο από τις τέσσερις πρώτες των ομίλων και δύο από τις τέσσερις δεύτερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου